Voorgerechten
Doperwt-posteleinsoep | crème fraîche, basilicum-olie (vega)
|
8 |
Doradeceviche | mais, kokos, verveine, gegaard in tijgermelk
|
13 |
Kalfszwezerik | koningsoesterzwam, zwarte knoflook, lardo
|
16 |
Steak Tartaar l gepekelde eidooier, crème fraîche, boekweit
|
13 |
Burrata | gepofte biet, braam, vinaigrette van lavendel (vega)
Gyoza van Koolrabi | doperwtvulling, groene asperge, geitenyoghurt, vinaigrette van komkommer |
12 |
Plateau Vleeswaren (diverse binnen- en buitenlandse charcuterie)
|
12 |
Hoofdgerechten
Eendenborst | saus van rode biet, zwarte knoflook, bosbes
|
26 |
Heilbot uit de oven | beurre blanc van groene peper, lamsoor, laurier
|
26 |
Sukade Steak van de BBQ | huisgemaakte béarnaise
|
26 |
Spitskool | geblakerd op de bbq, beurre noisette van lavendel en pijnboompit, crème van prei (vega)
|
24 |
Engelenburger | Biologisch Rund, Sesambol, Cheddar, Ui, Augurk, Huisgemaakte Saus
- Dutch Weed Burger (vegan!) | Basis van Soja en Zeewier, Groene Algen-Sesambroodje, Weed Saus, Tomaat, Augurk, Ui
|
21 |
Desserts
Verse Vijgen | panna cotta van citroentijm, vijgensorbet, bessenbladcrumble |
10,50 |
Huisgemaakte English Mud Pie | Roomijs & Slagroom |
8,50 |
Huisgemaakte Appeltaart | Roomijs & Slagroom |
8,50 |
Huisgemaakte Perenfrangipane | Kamilleroomijs & Slagroom |
8,50 |
Kaasplank Fromagerie Bon |
12,50 |
Huisgemaakte Cheesecake | Bosbescompote, Roomijs & Slagroom |
8,50 |