OPENINGSTIJDEN

De Engelenbak is van dinsdag tot en met zondag geopend. Op dinsdag en woensdag uitsluitend voor diner, op donderdag tot en met zondag ook voor lunch. Op maandag zijn we gesloten.

Openingstijden: 

Maandag -Gesloten
Dinsdag -17:00
Woensdag -17:00
Donderdag -12:00
Vrijdag -12:00
Zaterdag -12:00
Zondag -12:00

 


BIJ ONS WERKEN?

 

Zoek jij een baan in een klein, gezellig restaurant in het centrum van Leiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij streven naar goede service en hoge kwaliteit in een ongedwongen setting. Hierbij hoort personeel met passie, enthousiasme en ervaring.

Vacatures zetten wij op onze Facebookpagina

Past de vacature? Mail gerust je motivatie met je cv naar info@deengelenbak.nl en wij kijken of er voor jou plaats is binnen ons team. 

parkeren

Wanneer u met de auto komt, adviseren wij u om te parkeren op parkeerterrein Haagweg. U kunt hier makkelijk en voordelig parkeren en u wordt gratis met de shuttlebus afgezet en opgehaald.

Er zijn zoveel voordelen verbonden aan het toetreden tot nieuwe online casino's. Een van de grootste voordelen, en datgene waar onze spelers altijd van houden, zijn de genereuze bonussen en promoties waartoe u toegang krijgt. Daaraan toegevoegd zijn de indrukwekkende merkafbeeldingen en software die u zult ervaren, en de fantastische mobiele compatibiliteit.

Ook kunt u parkeren in parkeergarage Langegracht. Maar let op; deze sluit op wisselende tijden (o.a. in samenhang met de openingstijden van de Leidse Schouwburg. Is deze geopend, dan is de parkeergarage altijd tot ruime tijd na de voorstelling geopend).

Voor de deur kunt u betaald voor max. twee uur parkeren.


afhuren

 

Wilt u graag met een grotere groep komen eten of borrelen? Mail dan uw aanvraag naar info@deengelenbak.nl  en wij laten u spoedig weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Reserveren tot en met 24 personen kan telefonisch, speciale aanvragen of reserveringen boven de 10 personen bespreken wij graag verder via de mail.